חומרים :
1/2 קג' תמרים מעוכים
1 כוס דבש
2 כוסות סוכר
1/2-3/4 קג' שומשום (קלוי בנפרד)
1/2 קג' שקדים קלויים
1/2 קג' בוטנים קלויים
1/2 קג' אגוזי לוז קלויים

איך מכינים :
להמיס על האש את התמרים, הדבש והסוכר.

להוסיף לעיסה את השקדים, הבוטנים, אגוזי הלוז וחופן מהשומשום הקלוי ולערבב היטב.

לפזר שומשום על השיש, לקחת מהתערובת ולהכין גלילים לפי הגודל והעובי הרצוי, לגלגל על השומשום, לעטוף בנייר כסף ולהקפיא.

לפני ההגשה להוציא מההקפאה, להפשיר, לחתוך לפרוסות ולהגיש.