אין הסבר מדעי שמנמק את התופעה הזאת, אבל ימי הפסח הם ימים בהם רעבים כל הזמן. גם אם אוכלים אין סוף מצות ותפוחי אדמה, תמיד יש חשק לנשנש משהו. אם אתם לא מסוגלים לראות יותר שקיות של תפוצ'יפס בטעם טבעי, כדאי שתדאגו להכין כמה נשנושים שתוכלו לאכול בין הארוחות - הנה כמה מתכונים שתוכלו להכין בקלי קלות.

עוגיות מרנג

עוגיות מרנג צילום: SHUTTERSTOCK

טראפלס שוקולד לפסח

טראפלס שוקולד לפסח צילום: יחצ

עוגיות אגוזים כשרות לפסח

עוגיות אגוזים לפסח צילום: SHUTTERSTOCK

כדורי שוקולד כשרים לפסח

כדורי שוקולד - מתכון לפסח צילום: חברת כרמית