מצרכים ללחמניות כשרות לפסח

  • חצי כוס שמן
  • 2 כוסות מים
  • פלפל שחור
  • 2 וחצי כוסות קמח מצה
  • כחצי כפית מלח
  • 3 כפיות סוכר
  • 6 ביצים

הוראות הכנה ללחמניות כשרות לפסח

  1. שמים בסיר את המים, השמן, הפלפל, המלח והסוכר ומביאים לרתיחה.
  2. מורידים את הסיר מהגז ומוסיפים בהדרגה את קמח המצה ואז מערבבים עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. שמים את הבצק בצד להתקרר ואז מוסיפים את הביצים אחת אחת.
  4. מרטיבים מעט את הידיים, יוצרים עיגולים מהבצק ומשרטטים על כל עיגול צורת X בעזרת סכין.
  5. מכניסים לתנור לחצי שעה על חום של 180 מעלות.