מה שהופך מאכל לטעים, לא פחות מחומרי הגלם, אלו התבלינים שאתם שמים. הכמויות המדויקות, האיזון, כל אלו יקבעו האם המאכל יהיה מתוק, מריר, מלוח או חמצמץ. כדי שלא תצטרכו לקבל את כל ההחלטות הגדולות האלה לבד ולהתלבט מול הסיר כמה כמות כורכום כדאי לשים בקציצות, חברת "דורות" השיקה שני מוצרים מהפכניים לאנשים שאוהבים נוחות: תערובת תיבול לקציצות ומיקס לתיבול אסייתי.

תערובת התיבול החדשה מיועדת להכנת כל סוגי הקציצות, והמיקס לתיבול אסיייתי מיועד להכנה קלה ומהירה של מוקפצים, אורז ומנות בשר שונות. שני המוצרים עשויים מ-100% חומרים טבעיים, ללא הנדסה גנטית, ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל מלאכותיים, חומצות שומן טראנס וגלוטן.

רוטב אסייתי צילום: גיא מועלם

כל מה שאתם צריכים לעשות זה להוסיף לקציצות 2 כפות מהתערובת, לערבב, לכדרר ולזרוק
למחבת. התערובת מתאימה גם לתיבול אורז, פלאפל, חזה עוף, פשטידות, שקשוקה ועוד. הרוטב האסייתי משווק במגשית תיבול של 10 קוביות, איתן ניתן להכין מגוון מנות אסייתיות כמו מוקפץ,
נודלס, פתאי, עוף, אורז, קציצות ועוד. המגשיות נוחות וזמינות תמיד לשימוש, רק להוציא מהמקפיא ולשלב במנה באופן פשוט וקל.

תערובת תיבול לקציצות צילום: גיא מועלם

להשיג ברשתות השיווק המובחרות.