בשורה משמחת לשומרי הכשרות: אחרי 15 שנים, המאפייה הגרמנית "Zeit fur Brot" (זמן ללחם) הגיעה לראשונה לתל אביב, והיא כשרה. המאפייה הפופולרית הפכה לאחת מנקודות העצירה האהובות בגרמניה, עם מגוון מאפים, לחמים ועוגות הנאפים לנגד עיני המבקרים מבעד לקיר זכוכית עצום. הסניף החדש בתל אביב ממוקם בדרך מנחם בגין, סמוך לתחנת הרכבת הקלה ומול מתחם חסן ערפה המתהווה.

המאפייה החדשה צילום: אמיר מנחם

המאפייה שהגיעה מגרמניה פותחת סניף חדש וכשר בתל אביב

צייט פור ברוט ידועה במבחר לחמיה המסורתיים בעלי המעטה המתפצח, תולדה של תהליך אפייה איטי ומבוקר, ומציעה מגוון מאפים עם מילוי קינמון, תפוחים, שוקולד, אוכמניות ועוד ועוד. מלחמים ועד עוגות השמרים, כל דברי המאפה מוכנים מראשיתם ועד סופם במלאכת יד במקום, תוך שימוש ברכיבים אורגניים כשרים, כמו קמח, חמאה הולנדית, ביצים, ירקות וסוכר, ואינם מכילים תוספים כימיים או אנזימיים מלאכותיים.

מגוון מאפים ולחמים צילום: אמיר מנחם

כשרות: כשר בהשגחת רבנות תל-אביב (לאוכלי חלב נוכרי)
כתובת: דרך מנחם בגין 37, תל-אביב
שעות פתיחה: א'-ה': 07:30-18:00, ו': 07:30-15:00