מתכון לחטיף שיבולת שועל ופצפוצי אורז

חומרים:

1 כוס פצפוצי אורז מלא

1/4 כוס שיבולת שועל

3/4 כוס מים חמים

2 כפות פתיתי קוקוס

2 כפות סילאן טבעי 100% תמרים

1/2 כפית אבקת קינמון

מנג'טים (גביעי נייר)

אופן ההכנה של חטיף שיבולת שועל ופצפוצי אורז

1. מערבבים בקערה את שיבולת השועל, המים החמים והסילאן. מניחים ל-5 דקות.

2. מועכים בעזרת האצבעות את רוב פיצפוצי האורז.

3. מוסיפים לקערת שיבולת השועל את פיצפוצי האורז, הקוקוס והקינמון ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.

4. יוצרים עיגולים בגודל הרצוי ומניחים כל עיגול במנג'ט.

5. מכניסים למקפיא ל-10 דקות לפני האכילה.