למה אנחנו אוהבים את קורין גדעון? כי המתכונים שלה תמיד קלילים, מחומרי גלם פשוטים והכי טעימים. לכבוד חנוכה שיתפה גדעון המתכון לסופגניות בשתי שניות, בדיוק מה שצריך שהזמנת את כל המשפחה להדלקת ואין לך זמן להתפיח בצק שלוש פעמים.

קורין כתבה באינסטגרם: "הסופגניות המסורתיות של משפחת גדעון שאין טעימות כאלה ואין קלות כאלה והסירופ יין הוא בכלל הצגה (למרות שאפשר גם עם שוקולד או ריבת חלב נגיד)"

המתכון המלא

בסיר ממיסים 100 גרם חמאה עם רבע ליטר מים, חצי כף סוכר וקורט מלח ומביאים לרתיחה
מכבים את האש, מוסיפים כוס ורבע קמח רגיל ומערבבים
מוסיפים 4 ביצים, אחת אחת, ומערבבים מהר שלא יתבשלו
יוצרים סופגניות בעזרת כפיות ומטגנים בשמן עמוק (שיהיה חם!)
הופכים באמצע ומוציאים כשהן מזהיבות
מפזרים אבקת סוכר
לסירופ יין- מבשלים על אש קטנה כוס סוכר, רבע כוס יין אדום/יין לקידוש, מקל קינמון ושני מסמרי ציפורן לרתיחה.

שיהיה בתיאבון!