מצרכים לנודלס ועוף מוקפצים ברוטב קוקוס וחמאת בוטנים

  • 1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס
  • 3 כפות חמאת בוטנים חלקה, רכה
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1/2 שקית (200 גרם) נודלס ביצים להקפצה
  • 2-3 כפות שמן
  • 1 חזה עוף שלם, חתוך לרצועות
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1/2 ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים
  • להגשה: שומשום

הוראות הכנה לנודלס ועוף מוקפצים ברוטב קוקוס וחמאת בוטנים

  1. מכינים את הרוטב: שמים בקערה קרם קוקוס, חמאת בוטנים ורוטב סויה וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושים.
  2. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
  3. ממלאים קערה גדולה במים רותחים וחולטים את פרחי הברוקולי כ-5 דקות. מסננים.
  4. מחממים את השמן במחבת עמוקה או ווק. מערבבים את רצועות העוף עם הקורנפלור עד לציפוי אחיד מכל הצדדים ומוסיפים למחבת. מטגנים תוך כדי ערבוב בערך דקה, עד שהעוף משנה את צבעו.
  5. מוסיפים את הברוקולי והנודלס ומערבבים.
  6. מוסיפים את הרוטב למחבת וממשיכים להקפיץ. טועמים ומתקנים את התיבול.
  7. מפזרים את השומשום ומגישים.

המתכון באדיבות מאסטר שף