מותג הפסטה ברילה משיק לרגל חג השבועות פסטה מפלדינה, המצטרפת לסדרת הפסטות החגיגית קולציונה, הכוללת את הפסטות: אמיליאנה טליאטלה, טליאטלה פליה א פיינו ואורקייטה.

פסטה על שם הנסיכה מפאלדה מסאבויה

פסטה מפלדינה החדשה, נקראת לכבודה של הנסיכה מפאלדה מסאבויה, אחותו של מלך איטליה האחרון, אומברטו השני. הפסטה מייצגת את הצד המעודן של המסורת הגסטרונומית הנפוליטנית. הפסטה מגיעה בפורמט של פסטה ארוך, משופר על ידי סלסול בקצוות שנשאר מוגדר היטב גם לאחר הבישול. שילוב זה יוצר מרקמים שונים בין הקצוות הגליים לחלק השטוח המרכזי. אידיאלי להגברת הטעמים של הרטבים המעודנים ביותר.

צילום: יחצ

טיפ מנצח מהשף

טיפ מהשף של ברילה: כדי להגיע לדרגת אל דנטה מושלמת, ניתן לבשל דקה אחת פחות מהמצוין על האריזה ולהשלים את דקת הבישול בתוך הרוטב. את הפסטה יש לבשל במשך תשע דקות, והיא כשרה בהשגחת הבד"צ אגודת ישראל.

צילום: יחצ