רגע האימה של כל הורה הגיע: השאריות משבת הסתיימו, והגיע הזמן להכין ארוחת צהריים חדשה מאפס. בשר, תוספת, עוד תוספת כי הקטן לא אוהב את הראשונה והגדול לא אוהב את השניה, ורק מלחשוב על כל זה אנחנו שוקלים לברוח מהמטבח ולהזמין סושי. רגע לפני שאתם מתייאשים, הכנו בשבילכם מתכון פשוט וקליל, שכולל בתוכו את כל מה שאתם צריכים: קציצות, תפוחי אדמה ופתיתים, והכל בסיר אחד.

מצרכים לסיר קציצות עם קציצות ותפוחי אדמה עם פתיתים 

קילו חזה עוף טחון

ביצה

פירורי לחם

תבלינים: פפריקה, גריל עוף, כמון, שום, קצת פלפל שחור

בצל גדול קצוץ

4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות

חצי חבילת פתיתים

2 כפות רסק עגבניות

שמן לטיגון

אופן ההכנה של סיר קציצות עם קציצות ותפוחי אדמה עם פתיתים 

1. מתחילים בהכנת הקציצות: מערבבים את חזה העוף עם הביצה, פירורי הלחם והתבלינים, מכדררים לכדורים ומכניסים למקרר עד הכנסתם לסיר.

2. שמים מעט שמן בסיר, ומטגנים בצל עד להזהבה.

3. מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומטגנים עם עוד קצת שמן.

4. מוסיפים תבלינים (אותו הדבר כמו לקציצות) ואת רסק העגבניות ומערבבים היטב.

5. מוסיפים מים חמים (קומקום שלם).

6. מוסיפים את כדורי הקציצות לסיר וסוגרים עם מכסה. מבשלים למשך רבע שעה.

7. מוסיפים את הפתיתים לסיר, וממשיכים לבשל עם מכסה סגור עד שהפתיתים והקציצות מוכנים.