כל ירושלמי מכיר את המאפייה המיתולוגית ליד שוק מחנה יהודה ברחוב אגריפס. המייסד, אבישי טלר, פתח לאחרונה מאפייה חדשה בכפר עציון, שבע שנים אחרי שעזב את מאפיית טלר בירושלים, ושמונה עשרה שנה אחרי שהקים את טלר בגוש עציון, שעדיין נושאת את שמו, למרות שכבר אין קשר בין השניים. 

המאפייה החדשה, "לחם טלמי", מתמחה בלחמי מחמצת, חלות וגם חלות כוסמין לשבת. המוצרים נעשים במקום מחומרים טבעיים, ויש אפשרות גם לשבת ולהזמין כריכים. כשר למהדרין בהשגחת רבנות גוש עציון.

לחם טלמי בגוש עציון צילום: פרטי