כולנו מכירים את הרגע הזה בסוף היום בו השעה כבר מאוחרת ונזכרנו שעוד לא אכלנו ארוחת ערב. הכוח כבר נעלם, והמרץ גם, ולמי יש אנרגיה לעמוד במטבח, להתלבט, להשקיע להכין משהו שגם ככה תכף יעלם. עטרה ז'ורנו מציגה ארוחת ערב מפנקת שכיף להכין עם הילדים בבית במינימום זמן. 

*מרכיבים:*
חבילת בצק עלים.
2 חבילות טונה.
כוס זיתים ירוקים.
כוס זיתים שחורים.
כוס תירס.
כוס רוטב פיצה.

https://www.tiktok.com/@atarajorno/video/7098664524596727041?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

*אופן ההכנה:*
1. בקערה יש לשים את מרכיבי הבלילה: זיתים, תירס, טונה ורוטב פיצה ולערבב היטב.
2. יש לפתוח את בצק העלים ולחלק ל-3 חלקים, (מחבילת בצק עלים יוצא 3 רולדות). 
3. בתחילת הבצק יש לשים כ-4 כפות גדושות מהמלית ולגלגל לרולדה.
כך יש לעשות עם שאר הרולדות.
4. למרוח מעל הרולדות ביצה ולפזר שומשום וקצח.
5. יש לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות.