כולנו מכירים את הרגע הזה, בשבת או ביום חול, כאשר אנחנו מחפשים לשווא אחרי משהו מתוק להכניס לפה. שוקולד, חטיף או עוגייה יבשה, כל דבר מתקבל בברכה. עטרה ז'ורנו מציגה את המתכון המנצח לעוגת שוקולד קלאסית עם פירורים, כזו שאפשר לחתוך לקוביות מוכנות מראש, להקפיא, לאפסן, והיא תמיד תישאר טעימה ונימוחה. 

מצרכים: 
*לבצק פרורים:*
3 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
1 א. אפיה
1 ס. וניל
3/4 כוס שמן
לאחד את כל החומרים יחד ולהוסיף ביצה אחת.

*למילוי:*
חבילה וחצי שוקולד
חצי כוס שמן
כוס סוכר
3 כפות קקאו
2 כפות נס קפה
להמיס על האש. כשהכל נמס להסיר מהאש ולהבליע 4 ביצים אחת אחרי השניה.
הרכבת העוגה
משטחת על המשטח חצי מכמות הפרורים, המילוי מעל ואז להניח את יתרת הפירורים.
לאפות 35 דקות בחום של 180 מעלות.