מעבר ליופי שבאומנות, וההנאה ביצירה ובעשייה, לפיסול קולינרי יש יתרונות טובים בייחוד כאשר זה מגיע לילדים. האפשרות לשחק במרקמים, בצורות ובצבעים, הופכת את האוכל ל'ארץ אפשרויות בלתי מוגבלת', המאפשרת לעוף עם הדמיון, ולייצר אצל הילדים, וגם אצל המבוגרים, הנאה מהמראות, וכמובן, עידוד טבעי ולא מתאמץ, להכיר מקרוב את מה שקורה להם בצלחת. והכי חשוב, מעודד אותם לאכול.

לפני שניגש למלאכה, ישנם שני כללים מרכזיים שחשוב לדעת: ראשית, שילובי המזון לא בהכרח צריכים להיות קשורים זה לזה, לדוגמה מתוק-מלוח, פירות-פחמימות וכו'.. ושנית, כל מה שעל הצלחת חייב להיות אכיל. מוכנים? בואו נתחיל.

 

1. כבשים

כרובית

זיתים שחורים

גבינה לבנה

מלפפון

כבשיםצילום: שני שמרלר

 

 

2. פרחים

פלפלונים מתוקים

גבינת שמיר

בצל ירוק

פרחיםצילום: שני שמרלר

 

 

3. תוכי

אננס גדול

תותים

פטל

שוקולד צ'יפס

תוכיצילום: שני שמרלר

 

 

 

לצלחות נוספות

הכותבת: שנקה - הפקה ועיצוב אירועים