הסגר השני - מועד ב': השרים הגיעו להבנות גם בנושא ההפגנות והתפילות והסגר המלא ייכנס לתוקף מחר (שישי) ויימשך שבועיים, עד מוצאי שמחת תורה. המגזר הפרטי ייסגר למעט מקומות חיוניים, והפגנות יותרו רק בקבוצות של 20 ועד קילומטר ממקום המגורים. 

אחרי יממה סוערת בישיבות הממשלה, בעיקר בסוגיית ההפגנות והתפילות, בה הטונים בין כחול לבן, הליכוד והמפלגות החרדיות הרקיעו שחקים, השרים הגיעו להסכמה למתווה לפיו תפילות יתקיימו רק בשטחים פתוחים ועד 20 אנשים תחת מגבלות המרחק הקיימות, זאת למעט יום כיפור בו יותרו תפילות בתוך בתי כנסת בהתאם למתווה התפילה שאושר לראש השנה. לאחר יום כיפור, יתאפשרו תפילות והפגנות באוויר הפתוח בקפסולות של עד 20 איש, במרחק של קילומטר מהבית.

המתווה לגבי סוגיית ההפגנות אושר אף הוא כשהוסכם כי הן יוגבלו למרחק של קילומטר אחד ממקום המגורים של המפגינים ויתאפשרו בקפסולות של 20 איש בלבד. המתווה לקיום ההפגנות אושר רק אחרי שיחה של ראש הממשלה נתניהו וראש הממשלה החליפי גנץ בה הושגו ההסכמות. 

בין השרים שהתנגדו להטלת הסגר המלא במתכונת שנקבעה, היה שר האוצר ישראל כ"ץ, שביקש לשמור על המגזר הפרטי פתוח, ואמר: "חוסנה הכלכלי של מדינת ישראל הוא חלק מהחוסן הלאומי ויש לשמור עליו". כ"ץ ביקש לשמור על 50 אחוזים מהמגזר הפרטי פתוחים, וטען כי, "ניתן היה לקדם צעדים לבלימת המחלה מבלי לפגוע פגיעה אנושה במפעלים ועסקים במגזר הפרטי, שאינם מקבלים קהל ומקפידים היטב על הוראות משרד הבריאות". גם הממונה למאבק בקורונה, פרופ' רוני גמזו, והשרים יזהר שי, אורית פרקש הכהן, עמיר פרץ ואיציק שמולי התנגדו להטלת הסגר המלא.