מעבר ליופי שבאומנות, וההנאה ביצירה ובעשייה, לפיסול קולינרי יש יתרונות טובים בייחוד כאשר זה מגיע לילדים. האפשרות לשחק במרקמים, בצורות ובצבעים, הופכת את האוכל ל'ארץ אפשרויות בלתי מוגבלת', המאפשרת לעוף עם הדמיון, ולייצר אצל הילדים, וגם אצל המבוגרים, הנאה מהמראות, וכמובן, עידוד טבעי ולא מתאמץ, להכיר מקרוב את מה שקורה להם בצלחת. והכי חשוב, מעודד אותם לאכול.

לפני שניגש למלאכה, ישנם שני כללים מרכזיים שחשוב לדעת: ראשית, שילובי המזון לא בהכרח צריכים להיות קשורים זה לזה (מתוק-מלוח, פירות-פחמימות וכו'..) ושנית, כל מה שעל הצלחת חייב להיות אכיל. אז מה צריך כדי להכין צפרדע נסיכותית בביצה? פשוט מאוד: 


תפוח עץ ירוק

לימון

גזר

זיתים שחורים

אורז מבושל

צפרדע על מצע אורזצילום: שני שמרלר

 

 

 

בתאבון. 

הכותבת: שנקה- הפקה ועיצוב אירועים