סגור

תנור חלבי ובשרי ביחד

בס"ד

יש לנו בבית תנור שתמיד השתמשנו בו לחלב ובשר (בלי לנקות, בלי לחכות 24 שעות)

הבנתי שצריך לחכות 24 שעות, להפעיל לחצי שעה (1. לכמה מעלות?), ולנקות.

ניסיתי לנקות, אבל אי אפשר יש כל כך הרבה שומן דבוק, 2. אז מה אני יכולה לעשות?

ראיתי שיש מלמעלה את הזה עצמו שמחמם, אז אי אפשר לנקות מלמעלה. 3. זה בסדר?

(ההורים שלי בטוח לא יקנות תנור חדש)

(ראיתי כבר כול מני הלכות בנוגע לזה אך לא היה תשבה לשאלות האלו)

תודה רבה

תוכן התשובה:

שלום וברכה

לגבי אופן השימוש בתנור תוכל לקרוא בקישור זה: https://www.kosharot.co.il/index2.php?id=411720&lang=HEB

על אופן הכשרת התנור תוכל לקרוא בקישור זה: https://www.kosharot.co.il/index2.php?id=411727&lang=HEB

אם יישארו שאלות מוזמן לשוב ולשאול

בברכה

יצחק דביר

התשובה התקבלה מרבני כושרות, שאלות בנושאי כשרות
ה באדר א'
,
10 בפברואר, 2019
לקריאה נוספת
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

משכן הכנסת צילום:  Hadas Parush/Flash90

מבנה הכנסת מתרחב: מספר הח"כים יעלה?

קרא עוד