קריאה לעזרה

חדשות כיפה מכון שלזינגר 03/03/05 00:04 כב באדר א'

שאלה

בס"ד

שלום רב,

שמי יוליה ואני פונה בבקשה, בתחינה ובקריאה לעזרה. אימי (טטיאנה בת אסתר) חלתה לפני כשנה וחצי במחלת סרטן המוח. היא עברה שני ניתוחים קשים מאוד, וכעת מצבה התדרדר עד כדי כך שהרופאים לא מסוגלים להוציא את הגידול (שהתפשט מאוד) ולא מוכנים לנתח. היא תחת השגחה רפואית, ומצבה התפקודי רע מאוד (כל צד ימין לא מתפקד, קשיים בבליעת מים, אי יכולת לבטא את מחשבותיה במילים הגיוניות, עייפות מתמדת).

אני מבקשת,מתחננת, בכל לשון של בקשה - בבקשה, אם מישהו יכול לעזור, לשאת תפילה, הקב"ה מאזין לתפילות של צדיקים הרי- אנא, אני מתחננת בפניכם, תעזור לאמא שלי, תצילו נפש מישראל ! אם אתם יכולים להפנות אותי לעוד צדיקים שיכולים לעזור, אנא - עיזרו לי..כל עזרה, כל פיסת מידע, כל מה שעלול, ולו בסיכוי הקלוש ביותר, לעזור - יתקבל בברכה בכבוד ובהכרת תודה שלא תשוער.

בכבוד רב ובתודה עמוקה,

יוליה

תשובה

שלום רב!
שאלתך התקבלה במכון שלזינגר.

להלן תשובתו של הרב ד"ר מרדכי הלפרין:

"אל נא, רפא נא לה!"

מידע רפואי הלכתי ומאמרים בנושא רפואה והלכה ניתן למצוא באתר האינטרנט של מכון שלזינגר: www.medethics.org.il