מיקום ברכת המזון בסידור

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 09/06/22 09:05 י בסיון התשפב

שאלה

שלום לכבוד הרב , הרבה זמן שאני מסתובבת עם השאלה הזו, למה בסידורים של נוסחי האשכנזים מודפסת ברכת המזון אחרי תפילת שחרית ואילו בסידורים בנוסח עדות המזרח מודפסת ברכת המזון אחרי קידוש של ליל שבת? מה הסיבה להבדל ראיתי שזה ממש בכל סוגי הסידורים אותו הדבר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אני ממש לא יודע...

אם תהיה לך תשובה, או מי מהקוראים יודע - אשמח.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן