טבילה בצאת תשעה באב

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 01/08/17 13:08 ט באב התשעז

שאלה

כבוד הרב, אינני יודעת מי יכול לענות על שאלתי לכן בחרתי באופן אקראי מהרשימה.

אני צריכה לטבול היום בצאת תשעה באב במקווה ואני צמה, השאלה באיזו שעה פותחים את המקוואות והאם לאכול ולאחר מכן לטבול או ישר בצאת הצום ללכת לטבול ואחר כך לאכול? אינני יודעת באילו שעות פותחים אצלנו מכיוון שהבלנית בטוח צמה גם כן

אשמח לתשובה מהירה

וכמובן שאת ההכנות עשיתי אתמול

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

אצלנו המקוואות נפתחות היום, כשעה לאחר הצום. (אני מעריך שכך גם היכן שאת גרה)

אני ממליץ לפתוח את הצום בביתך, ולאחר מכן ללכת למקווה.

צום קל ומועיל

ובשורות טובות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן