סגור

חלב ובשר בטאבון ביתי

שלום ,

אנחנו מעוניינים לרכוש טאבון ביתי המופעל על גז ומגיע לחום של 450 מעלות.

רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בו גם לחלב וגם לבשר ?

תודה רבה

תוכן התשובה:

שלום וברכה

הדבר אפשרי רק אם מצליחים לנקות לחלוטין את הטאבון משאריות שומניות בין האפיות.

מהנסיון לא תמיד מצליחים...

לאחר הנקיון יש לחמם לחום המקסימלי בין בשרי לחלבי.

כדאי לעשות נוהל ברור של הכשרה בין האפיות השונות, כדי לוודא שלא ייכשלו חלילה בחימום ללא הכשרה. ובשל כך יש הנמנעים מלהשתמש באותו כלי לבשרי וחלבי לסירוגין באמצעות הכשרה.

בברכה

יצחק דביר

התשובה התקבלה מרבני כושרות, שאלות בנושאי כשרות
כה בטבת התשפ
,
22 בינואר, 2020
לקריאה נוספת
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בהלת הקורונה צילום: דוברות מד"א

ספינת הקורונה: ישראלי נוסף שחזר לארץ אובחן כסובל מהנגיף

קרא עוד