מה עשיתי עם ההומוסכסואליות שלי

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 27/02/02 21:54 טו באדר התשסב

שאלה

קראתי כאן המון התיחסוית לגבי הומוסכסואליות, רציתי לומר כמה מילים מנסיוני.

לכל אדם יש את "התיק שלו",

אחד נגוע בתאוות אכילה,

אחד במשיכה לילדים לא עלינו,

ועוד כהנה תאוות והתמודדויות,

גם אני קיבלתי תיק מבורא עולם- משיכה לבנים.

קודם לשורה התחתונה- אני נשוי, חיי אישות קדושים ותקינים ולכן גם מהנים.

אשתי ב"ה בהריון.

עברתי דרך והיא לא הייתה קלה, אז מה?

ולכל המפחדים לחיות בשקר- אל תשקרו לעצמכם!

אל תכנעו לעולם שלוקח על עצמו להמציא את המוסר שלו, כשעולם זה משוחד מתאוותיו.

לא אשקר- אני יודע שאם לא אהיה ערני לעצמי אני יכול לפול, כמו כל בעל תאווה אחרת.

כן, אנחנו יהודים, עם שכל הזמן צריך להיות ערני לעצמו לעדן ולרסן עצמו.

לאף בעל תאווה אין זכות לערער מוסר שניתן מהקב"ה.

כל מי שקיבל נטיות אלה או אחרות צריך ויכול להקים משפחה קדושה בריאה ושמחה. כל הזמן עבודה,

לא להתעצל!

בהצלחה.