שאל את הרב

הכשרת כלים במטבח

הרב יובל שרלו 20/12/06 11:35 כט בכסלו התשסז

שאלה

שלום רב,

יש לי מספר שאלות:

1. כיצד ניתן להכשיר מכשיר מיקרוגל שהוא גם תנור? המיקרוגל הוא חלבי וחיממנו בו בכלי סגור שניצל והמכסה קפץ בגלל החום. מה לעשות?

2. קיבלנו מחמותי כלי זכוכית (קערה) שהוא חלבי לדבריה, אך לדעתי הם לא מקפידים ולכן אנו רוצים להכשיר את הכלי. זה כלי זכוכית לא פיירקס. (אנחנו אשכנזים).

תודה רבה

תשובה

שלום וברכה
אם זה קרה באופן חד פעמי והשניצל לא נגע בתנור, יש לנקות היטב, ולהרתיח בפנים כוס מים במיקרו.
הכשרת כלי זכוכית: אם אפשר להגעיל זה פשוט הכי טוב.

כל טוב

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר