הדיבר החמישי

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 10/02/10 19:22 כו בשבט התשע

שאלה

למה בדיבר החמישי "שמור את יום השבת" מפורטים כל האנשים והחיות שקשורים אליו-כל רכושו?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום,
אין זה פירוט של הרכוש אלא פירוט של מי שהאדם מוזהר שישבתו בשבת שזה לא רק הוא עצמו אלא גם ילדיו עבדיו וגם בהמתו שצריך להמנע משיעשו מלאכה על ידך ובשליחותך אא"כ מדובר בדברים לצורך הנאתם וחיותם.
כל טוב,
משה כהן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן