אימייל וואלה- מה הבעיה?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 11/03/07 12:53 כא באדר התשסז

שאלה

שלום!

קודם כל כל הכבוד על עבודת הקודש הרבה. אתם ממש עוזרים לי!

והשאלה: שמעתי פעם שלכל מי שיש איימל בWALLA שימחוק אותו בגלל שזה לא טוב משהו כזה בגלל שהם שמאלנים או משהו. ואנלא הבנתי בדיוק למה? אם תוכלו בבקשה להסביר לי, ואם זה באמת לא טוב אז באיזה אתר כדאי לעשות איימל? איזה אתר "כשר"?

בתודה מראש.

ויום טוב=)

תשובה

בס"ד

שלום וחג שמח,

אתרי האינטרנט אשר אנחנו נכנסים אליהם בחינם מעסיקים עשרות עובדים בשכר.

אם כן כיצד הם מתפרנסים?

התשובה קלה כמובן- מפרסומות

אמנם כיצד יידע המפרסם באיזה אתר כדאי לו להשקיע עשרות אלפי ש"ח ואף יותר בפרסום?

ראשית לפי מספר הכניסות לאתר. כל אתר יכול לדעת כמה אנשים בקרו בו מידי יום/שבוע/חודש ואת הנתונים האלו הוא מציג בפני הלקוחות.

שנית- כאשר משתמשים בשירותי האתר הדבר מוכיח כי לא מדובר רק במבקר אקראי, אלא במשתמש נאמן.

לכן כאשר את פותחת מייל בוואלה (שהוא אתר לא צנוע ורחוק מיהדות בעליל) את משמשת לו כמקדם מכירות.

על כן ראוי ורצוי כי תפתחי מייל בשורש או בgmail ואם תרצי תפני אלי למייל ואשלח לך הזמנה לג´ימייל.

בשורות טובות
אליהו
eyfy156@gmail.com