חדש לתשעת הימים: שווארמה פרווה העשויה מפטריות

מחפשים תחליף חדש, בריא וטעים לתשעת הימים ולכל ימות השנה? לשווארמה יש פנים חדשות! מעכשיו בחנויות ובתזמון מושלם: שווארמה טבעונית, כשרה למהדרין פרווה, עשויה כולה על טהרת פטריות טריות. זאת נוסף להמבורגר הפטריות שהושק לא מכבר

חדשות כיפה חדשות כיפה 23/06/21 14:47 יג בתמוז התשפא

חדש לתשעת הימים: שווארמה פרווה העשויה מפטריות
שווארמה מחיק הטבע, צילום: יחצ

השווארמה היא ממאכלי הרחוב האהובים בישראל, ובתשעת הימים רבים מתקשים לוותר עליו. או שסתם מחפשים תחליך בריא לשניצל סויה - עם או בלי תירס, או כל תחליף מרענן אחר.

זאת ועוד- מה עושים אלה מאיתנו שהחליטו לאמץ אורח חיים בריא, אבל עדיין נושכים את השפתיים בכל פעם שעוברים ליד דוכן שווארמה? או כאלה שמסיבות שונות עברו להיות צמחוניים או טבעוניים, תופעה שגם במגזר הולכת ותופסת תאוצה?

אז הנה סוף סוף יש תשובה אמיתית ומספקת – שווארמה פטריות שמרגישה לגמרי כמו הדבר האמיתי. סליחה, תיקון, הרבה יותר טעימה מהדבר האמיתי, בריאה ואפילו טבעונית.

תשכחו מכל מה שידעתם על שווארמה צמחונית מהסופר. כאן לא מדובר בתחליף בשר, אלא בשווארמה מפטריות בשרניות, עסיסיות וטריות.

כן, טריות זה סוד הטעם וגם הבריאות. הפטריות נקטפות מידי יום ומשם מועברות ישירות למפעל להכנת השווארמה. במרינה רוצים שתיהנו מהמוצר כשהוא טרי ובשיאו - לכן, לא תמצאו את המוצר במקפיא, אלא דווקא במקרר במחלקת הירקות. באריזה 330 גר', וזה מתאים כתוספת לארוחה, כמנה עיקרית ובעיקר בפיתה או לאפה.  מחיר מומלץ לצרכן – 29.90 ₪ ליחידה. כשר למהדרין.

מושלמת לדתיים וטבעונים

השווארמה פותחה בעקבות ההצלחה של המבורגר הפטריות של מרינה שזכה לתשבוחות רבות בקרב קהל הטבעונים ויצר ביקוש לארוחות מוכנות נוספות מפטריות.

בדומה להמבורגר הפטריות של מרינה שהושק לפני כשנה, גם השווארמה מפטריות היא מוצר טבעוני לחלוטין, כך שמי שנמנע מאכילת מוצרים מן החי, יכול ליהנות ממנה בראש שקט.

כך גם מי שרוצה להינות מטעמה ומרמת השובע של השווארמה, אך לא רוצה לחכות 6 שעות לנס-קפה, או חושק בשווארמה מטוגנת בחמאה או כזו בתוספת יוגורט קר ומרענן, יכול להינות כאן מכל העולמות. וכמובן, גם בתשעת הימים הקרבים או סתם כך בתקופות אבלות לא-עלינו.

דלת קלוריות

רק 160 קלוריות במנת שווארמה, זה נשמע כמו חלום. בשווארמה של מרינה פחות ממחצית הקלוריות שבשווארמה בשרית, וזה עוד לפני שהזכרנו את הצ'יפס ששוחה בשמן וכל שאר התוספות.

טעימה אש!

ההכנה של השווארמה מפטריות פורטבלו ושמפיניון טריות יוצרת מוצר שאף עולה בטעמו על המקור.

להתפשר על הבריאות זו לא אפשרות – 67% פטריות. במרינה הקפידו על יצירת שווארמה איכותית, שתהיה מבוססת ברובה על פטריות.

למה דווקא פטריות?

הפטריות עשירות בנוגדי חמצון שמהווים "אנטי אייג'ינג" טבעי וכן בוויטמינים ומינרלים, כדוגמת: ויטמין B, ויטמין C, ויטמין D, ברזל, אשלגן ועוד.

במחקרים שונים נמצא כי פטריות מאכל יכולות לסייע בחיזוק מערכת החיסון, בהגנה מפני דלקות ובמניעת סוגי סרטן שונים, כדוגמת סרטן השד, סרטן הפרוסטטה ועוד.

תשמחו לגלות שלבישול אין השפעה כמעט על ערכן התזונתי, ויש אף טוענים שיש עדיפות בצריכת הפטריות לאחר בישולן. לכן, השווארמה מפטריות, היא ללא ספק מנה שאתם חייבים לנסות.

­חפשו במקררי הירקות - תוכלו למצוא את השווארמה של מרינה במקומה הטבעי, במקרר הירקות, לצד הפטריות. חפשו והוסיפו אותה לארוחה הבריאה והמפנקת הבאה שלכם. בתיאבון.