מצרכים
עבור הציפוי
250 גר' גרנולה
1 כפית מלח
70 גר' מרגרינה מומסת
עבור המילוי
400 מ''ל חלב קוקוס
4 כפות סירופ אגבה
60 מ"ל מיץ לימון
כפית אגר אגר
מעט אבקת וניל
קליפת לימון אחד
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
רסקו את הגרנולה עדיף בעזרת מכונת טחינה. הוסיפו את המלח והמרגרינה המומסת.
ערבבו את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה וצקו את הבצק לתבנית עגולה בקוטר של כ-20 ס''מ.
שטחו את הבצק וכסו את כל חלקי התבנית.
ערבבו את כל המרכיבים עבור המילוי פרט למיץ הלימון והרתיחו אותם למשך מספר דקות, ערבבו תוך כדי.
כבו את האש והוסיפו את מיץ הלימון. ערבבו פעם נוספת.
מזגו את המילוי לתוך הפאי והוציאו אותו מהתבנית בזהירות על גבי מגש שטוח, בכדי שהמילוי יגיע באופן שווה לכל חלקי הפאי.
הכניסו את הפאי למקרר למשך 3 שעות.
תוכלו להגיש את הפאי בתוספת פירות טריים כמו: פטל, תותים ואוכמניות.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka