גוואקמולי אבוקדו טבעוני

חדשות כיפה חדשות כיפה 31/10/19 09:22 ב בחשון התשפ

גוואקמולי אבוקדו טבעוני, צילום: הדס ניצן
גוואקמולי אבוקדו טבעוני, צילום: הדס ניצן

מצרכים

2 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

2 כפיות מיץ ליים

2 כפות כוסברה קצוצה דק

1/2 בצל סגול קצוץ דק

1/4 כפית מלח

1 טורטייה

הוראות הכנה

מועכים בעזרת מזלג 2 אבוקדו בשלים

מוסיפים 2 כפיות מיץ ליים, 2 כפות כוסבה קצוצה דק מאוד, חצי בצל סגול קצוץ דק מאוד ורבע כפית מלח.

מניחים טורטיה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית.

מגישים בתוכה את הגוואקמולי.

המתכון באדיבות חקלאי גרנות

כתבות נוספות