ביצת עין בכיס מטורטייה

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/10/19 10:03 כט בתשרי התשפ

צילום: נמרוד סונרס
צילום: נמרוד סונרס

מצרכים

מרכיבים ל-4 מנות:

4 טורטיות גדולות של מאסטר שף

1 כף שמן

1/2 בצל חתוך לחצאי טבעות

1/2 שיני שום

1 חבילה עלי תרד

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

4 פרוסות גבינה צהובה

4 יח' ביצת עין מטוגנת

הגשה:

בצל ירוק חתוך

כוסות קפה ומיץ תפוזים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

מוסיפים את השום, התרד והתבלינים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהתרד מאבד מנפחו ומתרכך. מורידים מהמחבת לצלחת ושומרים בצד.

באותה המחבת מחממים קלות את הטורטיות, כ-30 שניות כל אחת.

מרכיבים את המנה: שמים את הטורטיות על גבי התבנית, מניחים במרכז של כל אחת מהן פרוסת גבינה, כף גדושה תרד ומעל בזהירות ביצת עין. סוגרים כל טורטייה למעטפה פתוחה. מהדקים את קצוות הטורטייה כדי שלא ייפתחו בזמן האפייה ומברישים אותן בשמן.

אופים 5 דקות.

מפזרים את הבצל הירוק ומגישים מיד.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

בתאבון

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות