עוגת דבש

חדשות כיפה חדשות כיפה 23/09/19 11:26 כג באלול התשעט

צילום: אמיר מנחם
צילום: אמיר מנחם

מצרכים

60 גר' סוכר לבן

60 גר' סוכר חום

150 גר' שמן סויה

180 גר' דבש דבורים אמיתי

2 ביצים

11/2 כוס קמח

1 כפית אבקת אפיה

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית סודה לשתייה

קורט מלח

קורט ציפורן

1/2 כוס תה

1 כף אגוזים קצוצים

הוראות הכנה

יש להכניס לתוך קערה עמוקה, את כל המרכיבים יחד ולערבב היטב, מלבד האגוזים

לאחר הערבוב וקבלת מרקם אחיד וחלק, יש להניח בתוך תבנית , ולפזר מעל העוגה את האגוזים ולהכניס לתנור לחום 180 מעלות למשך 30 ל35 דקות.

המתכון באדיבות קפה גרג

כתבות נוספות