רימון במילוי סביצ׳ה דג ים

חדשות כיפה לוצ׳נה - luciana 02/09/21 15:13 כה באלול התשפא

צילום: רוגע רחבי
צילום: רוגע רחבי

מצרכים

דג ים לבן טרי לבחירה: דניס/מוסר/פלמידה

רימון

כוסברה

פטרוזיליה

פקאן מסוכר

דבש

מיץ לימון

חרדל

מלח

פלפל

הכנת הרוטב:

1 כף דבש

2 כפות מיץ לימון

1/2 כפית חרדל

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

חותכים את הדג לקוביות קטנות, קוצצים חופן פטרוזיליה וחופן כוסברה.

שוברים את הפקאנים לחתיכות קטנות.

מפרידים את הרימון, מנקים את המילוי, ואת הקליפה עצמה שומרים בצד.

מערבבים את כל המצרכים יחד ומניחים בצורה דקורטיבית בתוך הרימון.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

לאחר הכנת הסביצ'ה יש לערבב את כל חומרי הרוטב ולערבב עם הסביצ'ה

המתכון באדיבות לוצ׳נה - luciana

כתבות נוספות