קסרול ירקות וגבינות משפחתי

אינס שילת גבאי
כו בכסלו התשעז
,
26 בדצמבר, 2016 12:20

צילום:

מצרכים:

כרובית קטנה, מופרדת לפרחים קטנים

גזר אחד חתוך לקוביות בינוניות

1 בצל סגול חתוך לקוביות

2 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות

2 גמבות בצבעים שונים חתוכות לקוביות בינוניות

100 גרם גבינה בולגרית מפוררת

100 גרם גבינה קשה מגוררת דק מומלץ

שמן זית

חצי כוס פירורי לחם

מלח

פלפל

חצי כפית אורגנו יבש

תבנית חרס בגודל 26

ההכנה:

במחבת רחבה עם כף שמן זית מניחים את כל הירקות החתוכים ומטגנים כ- 6 דקות, מקפידים לערבב כל הזמן, לאחר מכן מסירים מהאש ומעבירים למסננת על מנת לסנן את הנוזלים ולצנן את הירקות.

בקערה עמוקה מערבבים את הירקות עם התבלינים, הגבינה הבולגרית ומחצית מהגבינה הקשה המגוררת.

מעבירים לתבנית חרס משומנת במעט שמן זית, מפזרים מעל את המחצית השנייה של הגבינה הקשה המגוררת.

בקערית קטנה מערבבים חצי כוס של פירורי לחם עם 4 כפות שמן זית ומפזרים מעל הכל.

אופים בחום של 170 מעלות כ- 40 דקות.

(צילום: אפיק גבאי)

המתכון באדיבות ובחסות מועצת החלב

עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מתמודדים עם קורונה צילום: shutterstock

תוך 24 שעות: אלפי פניות למוקד החירום הארצי לסיוע

קרא עוד