פשטידת כרובית /ברוקולי

מתכון נפלא לפשטידת כרוב שמצליחה גם בפסח!

12/12/02 00:00 ז בטבת התשסג

החומרים:
כרובית בגודל בינוני
6 כפות מיונז
6 כפות אבקת מרק פטריות
6 ביצים
מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

מבשלים את הכרובית במי מלח ומועכים אותה בעזרת מזלג.
מוסיפים את שאר החומרים
לשמן מעט תבנית בגודל בינוני ולשפוך לתוכה את העיסה
לאפות בתנור בחום בינוני כ30 דקות

לקראת סיום האפיה ניתן לפזר מעט גבינה צהובה מגורדת

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר