עוגת שקדים/אגוזים

מתכון קל להכנה לעוגת שקדים לחג הפסח (ניתן להשמש בה כבסיס לעוגת אגוזים)

12/12/02 00:00 ז בטבת התשסג

החומרים:
200 גרם שקדים/ אגוזים טחונים
6 ביצים
1 כוס סוכר וניל
1 כוס סוכר


אופן ההכנה:
להכין קצף חזק מחלבוני הביצה
להוסיף לקצף את שאר המרכיבים ולבחוש בעדינות במרית
לשמן מעט תבנית בגודל בינוני ולשפוך לתוכה את העיסה
לאפות בתנור בחום בינוני כ20-30 דקות

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר