תפוחי אדמה ממולאים בפטריות

חדשות כיפה אחת מל"ו 11/12/08 00:00 יד בכסלו התשסט

מצרכים

6 תפו"א לא קלופים ומנוקים, מעט חמאה לטיגון, 300 גרם פטריות טריות, 2 בצלים קצוצים, 2 כפיות טימין טרי (או כפית טימין מיובש), מלח ופלפל.

הוראות הכנה

עוטפים את תפוחי האדמה בנייר אלומיניום ואופים בתנור בחום של 200 מ"צ עד שהם רכים למגע. חותכים חתך מאורך בתפוחי האדמה ומוציאים בכפית את תוכנם (או חותכים לרבעים וכך מוציאים את התוכן). משאירים שכבה פנימית צמודה לקליפה בעובי של ס"מ אחד. מקפיצים ומאדים במחבת במעט חמאה את הבצל והפטריות. מתבלים. מערבבים היטב את הפטריות והבצל עם בשר תפוחי האדמה. מתבלים, ממלאים את קליפות תפוחי האדמה במלית ואופים בתנור בחום של 200 מ"צ כ-10 דקות.

אפשר להגיש עם רוטב עגבניות מתובל, רוטב עגבניות או צ´טני

הערות

6 מנות טעים מאוד.
אפשר להפוך לחלבי על ידי פיזור גבינ"צ למעלה.

כתבות נוספות