תבשיל קטניות פשוט ביותר

חדשות כיפה קוקו וסרפן 18/01/10 00:00 ג בשבט התשע

מצרכים

בורגול

עדשים כתומים

קינואה (לא חובה בכלל)

בצל

שום

גזר

קישוא

הוראות הכנה

מטגנים בסיר בצל ושום קצוצים,

מוסיפים להם חתיכות קטנות (קוביות קטנות כמו של סלט או לגרד במגרדת) גזר וקישוא. נותנים להם להיטגן יחד.

לאחר מכן מוסיפים את הקטניות ומטגנים אותם יחד דקה שתיים.

מוסיפים מים רותחים ביחס של אחד וחצי כוס מים על כל כוס קטניות.

מבשלים על אש נמוכה.

בתאבון!

הערות

המתכון באדיבות הבוסית שלי

כתבות נוספות