תבשיל חצילים עם חומוס

חדשות כיפה מיצמיצ 31/12/09 00:00 יד בטבת התשע

מצרכים

2 חצילים חתוכים לקוביות גדולות(כ-3 סמ)

2 בצלים גדולים קצוצים

1 קופסת גרגרי חומוס

1 קופסה קטנה עגבניות מרוסקות

1 כף אבקת מרק

2 כפיות פפריקה תתוקה

מלח/פלפל

1 כפית כמון

הוראות הכנה

לטגן בצל עד ששקוף

להוסיף חצילים ותבלינים לאדות בסיר מכוסה כ-15דק על אש קטנה

להוסיף חומוס (שנשטף במסננת) ועגבניות מרוסקות

להמשיך לבשל על אש קטנה (לבחוש מידי פעם) עד שמתרכך(כ-30 דק)

בתאבון

הערות

כתבות נוספות