מצרכים
שליש חבילת עלי פילו
חמאה מומסת
גבנ"צ מגורדת
בזיליקום טרי חתוך דק במעבד מזון
רסק עגבניות
פלפל שחור גרוסטרי
מלח גס - מעט
זיתים שחורים חתוכים דק
הוראות הכנה
מניחים העלים אחד על השני
כל עלה מושחים בחמאה מומסת
מניחים על הכל את רסק העגבניות (להשאיר "שולי" בצק לא מרוחות
מפזרים בזיליקום בנדיבות
מפזרים גבנ"צ בשכבה לא עבה מדי
מפזרים התבלינים
מפזרים הזיתים והצלפים (אפשר להוסיף טונה או אנשובי)
מגלגלים לרולדה
מורחים בחמאה מומסת את הרולדה
לתנור:
190 מעלות למשך 20 דקות או עד שמזהיב
לאכול חם