מצרכים
100 גרם חמאה
2 כפות קמח
שמנת לבישול
כוס חלב
אבקת מרק פטריות
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
ממיסים בסיר 100 גרם חמאה
מוסיפים 2 כפות קמח
ומערבבים היטב עד שהקמח נמס בחמאה
ואז מוסיפים שמנת לבישול וכוס חלב
ובשביל הטעם אפשר גם לשים כפית אבקת מרק פטריות
צריך לבשל תוך כדי ערבוב למשך מספר דקות עד שהרוטב נעשה סמיך.
לפי הכמויות שנתתי לך יוצא די הרבה רוטב, בכל מקרה אפשר לשים פחות חמאה וכן להוסיף או להפחית בכמויות של החלב- רק לדאוג להתאים את כמות הקמח שלא יצא סמיך או דליל מדי..
כמו כן אני ממליצה לפזר מעל הרוטב החם ששמת על הריביולי גם קצת גבינה צהובה מגוררת.
יוצא ממש מעדן... רק משמין
בתאבון.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן