קוסקוס ושעועית בסגנון מקסיקני - הגרסא הקלה

חדשות כיפה קיקצקה 25/11/08 00:00 כז בחשון התשסט

מצרכים

קוסקוס בכמות הרצויה

פחית שימורים של שעועית לבנה ברוטב עגבנית

גבינה מגוררת (צהובה, מוצרלה או עדיף - שתיהן)

אפשרי: כמה טיפות טבסקו/רוטב צ´ילי

הוראות הכנה

יש להכין את הקוסקוס לפי ההוראות על החבילה.

כאשר עובר פרק הזמן הנחוץ להשהייתו בסיר סגור יש לפוררו במזלג, לפזר בזריזות כמות נדיבה של גבינה ולסגור מחדש למספר דקות (כך הגבינה תימס טוב ומהר יותר).

לבסוף הוסיפו את תכולת הפחית, מל"פ וטבסקו/צ´ל´י, ערבבו היטב והתבשיל מוכן...

להגשה ניתן לגלגל בטורטיה, לדחוס לפיתה או לאכול סתם כך, כדאי בלווית מלפפון במלח לניגוד טעמים..

הערות

התבשיל המתקבל ממלא מ-א-ו-ד. ממש מהווה ארוחה בפני עצמו. טעמו ביתי, פשוט וטוב, אך לא מתאים לארוחת גורמה אנינה...

כתבות נוספות