קוגל תפוחי אדמה

חדשות כיפה פשושה וחצי 05/12/15 21:09 כג בכסלו התשעו

קוגל תפוחי אדמה, צילום: shutterstock
קוגל תפוחי אדמה, צילום: shutterstock

מצרכים

4 תפוחי אדמה בינוניים

בצל בינוני

2 ביצים

שמן

מלח ופלפל

הוראות הכנה

- מגרדים את תפוחי האדמה והבצל (אפשר ידנית, או במעבד מזון) לרצועות דקות (כמו סלט גזר)

- מוסיפים שתי ביצים, מלח ופלפל ומערבבים

- משמנים תבנית קטנה ומשטחים את העיסה על השמן.

- שופכים שמן בפיזור מעל העיסה.

- אופים עד שמשחים (חום כהה בקצוות, חום בהיר באמצע)

הערות

הכי טעים כשזה טרי כמובן, אך נהדר גם לשבת.
יכול להיות תחליף מקוצר ללטקעס...
ואל תתקמצנו על השמן...

כתבות נוספות