מצרכים
6 מצות
3 בצלים גדולים
2 ביצים טרופות
רבע כפית פלפלת אדומה מתוקה.
תבלינים נוספים לפי הטעם האישי
מלח – פלפל גרוס טרי
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לטגן בצלים לזהוב במחבת גדול שיכיל אח"כ גם את ה"פתיתים".
לשבור ל"פתיתים" את המצות ולהשרות אותם ללא יותר מ-5 דקות בשלושת רבעי כוס מים רותחים.לאחר ההשריה, להוסיף למצות את הביצים והתבלינים, לערבב היטב. להוסיף את הכל למחבת החם עם הבצל ולטגן. לבחוש היטב להפרדת הפתיתים.לטגן עד שהביצה יבשה.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן