פסטה פנה ברוטב ארביאטה

חדשות כיפה אחת מל"ו 01/12/09 00:00 יד בכסלו התשע

מצרכים

חבילת פסטה פנה, קילו עגבניות עסיסיות (עדיף מסוג תמר), 800 גרם עגבניות קלופות, משומרות, רבע כוס שמן זית, 2 – 3 חתיכות פלפלון אדום חריף, 2 שיני שום קצוצות, חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה.

הוראות הכנה

וחצים את העגבניות הטריות. חותכים לחתיכות קטנות ומסלקים את הגרעינים. חותכים לחתיכות גם את העגבניות המשומרות. מסלקים את הגרעינים. מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את הפלפלון החריף והשום מזהיבים קלות. מוסיפים מייד את העגבניות הטריות והמשומרות. ממליחים. מערבבים ומבשלים כרבע שעה. מסירים מהאש. מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים.

הערות

לכאורה, רק רוטב עגבניות.
אבל הוא יוצא טעים במיוחד! מומלץ!

כתבות נוספות