פולנטה מטוגנת עם ממרח זיתים ועגבניות מיובשות

חדשות כיפה מיצמיצ 16/03/09 00:00 כ באדר התשסט

מצרכים

לממרח

12 זיתים שחורים

9 עגבניות מיובשות בשמן, מסוננות וקצוצות

1/4 כוס פטרוזליה קצוצה

כפית חומץ בלסמי

כפית טימין קצוץ

שן שום קצוצה

לפולנטה

11/4 כוסות שמנת מתוקה

11/4 כוסות מים

3/4 כפית מלח

3/4 כוס קמח תירס

3/4 כפית טבסקו

4 כפות שמן זית

הוראות הכנה

לממרח

מערבבים במעבד מזון בפולסים את כול הרכיבים עד שנקצץ דק-דק. מטבלים במלח ופלפל

פולנטה מטוגנת

מרתיחים שמנת מתוקה, מים ומלח. מוסיפים בהדרגב את התירס, מנמיכים את האש מערבבים עד שהתירס מתעבה כ-10 דקות. מערבבים פנימה את הטבסקו מטבלים בפלפל

מעבירים לתבנית מרובעת 20 ס"מ מקררים שעה, חותכים למרובעים וכול מרובע לשני משולשים

מחממים 2 כפות שמן זית, מטגנים את המשולשים עד שמזהיב, מעבירים למגבות נייר לספוג את השמן

מגישים בטמפרטורת החדר מעוטר בפטרוזליה קצוצה

הערות

כתבות נוספות