מצרכים
כוס עדשים.
כוס בורגול עבה.
2 בצל קצוץ.
שמן זית.
תבלינים לפי הטעם.
6 כוסות מים
הוראות הכנה
מרתיחים שש כוסות המים עם העדשים למשך 15 דקות עד שהעדשים יתבשלו. לאחר הבישול יש להוסיף את הבורגול ולבשל למשך 10 דקות נוספות. עד שכמות המים מגיעה לגובה של העדשים והבורגול.
מורידים את הסיר מהגז.
מטגנים את הבצל עם שמן זית.
מוסיפים את התבלינים לתוך הזמן עם טיגון הבצל.
לאחר שהבצל משחימים פותחים את הסיר ומוסיפים את הבצל לתוך סיר המג´דרה האורגינלית