מצרכים
4-5 תפוחי אדמה בינוניים
1 קופסת טונה
1 קופסת קוט´ג
3 שיני שום
2 כפיות אבקת מרק פטריות
מלח
זעתר
קוביות חמאה קטנות
בצל 1 מטוגן
הוראות הכנה
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות. מבשלים בישול חלקי- בערך 20 דקות עד שהם רכים אך לא מתפוררים.
מערבבים את תפוחי האדמה עם קוביות החמאה ולאחר מכן עם כל התערובת של הטונה והקוט´גוהתבלינים.
מטגנים בצל אחד ומפזרים מעל כל המאפה
לתנור בערך ל40 דקות בחום בינוני
הערות
3 מנות * אפשר להוסיף חבילת פטריות לטיגון עם הבצל וכן לגרר גבינה צהובה מעל המאפה לפני ההכנסה לתנור
המתכון באדיבות מתכון אישי