מאפה תפוחי אדמה ישראלי

חדשות כיפה הריונית בקטן 12/05/09 00:00 יח באייר התשסט

מצרכים

4-5 תפוחי אדמה בינוניים

1 קופסת טונה

1 קופסת קוט´ג

3 שיני שום

2 כפיות אבקת מרק פטריות

מלח

זעתר

קוביות חמאה קטנות

בצל 1 מטוגן

הוראות הכנה

קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות. מבשלים בישול חלקי- בערך 20 דקות עד שהם רכים אך לא מתפוררים.

מערבבים את תפוחי האדמה עם קוביות החמאה ולאחר מכן עם כל התערובת של הטונה והקוט´גוהתבלינים.

מטגנים בצל אחד ומפזרים מעל כל המאפה

לתנור בערך ל40 דקות בחום בינוני

הערות

3 מנות * אפשר להוסיף חבילת פטריות לטיגון עם הבצל וכן לגרר גבינה צהובה מעל המאפה לפני ההכנסה לתנור

המתכון באדיבות מתכון אישי

כתבות נוספות