לצ'ו הונגרי

חדשות כיפה שה עובד 07/05/04 00:00 טז באייר התשסד

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 ביצה,

1 עגבניה ,

1 כף בצל קצוץ,

1 פלפל ירוק,

1 כפות שמן,

פפריקה חריפה,

מלח

פלפל שחור

הוראות הכנה

קלפי את העגבניה (במים רותחים) חתכי אותה לקוביות. חתכי את הפלפל לקוביות קטנות מאוד, טגני את הבצל בשמן עד שיזהיב, הוסיפי את הפלפל והמשיכי לטגן, תוך בחישה עד שיתרכך. הוסיפי את העגבניה בשלי כמה דקות, תבלי במלח, פלפל ופפריקה. טרפי את הביצה וצקי אותה לסיר. בחשי ובשלי עד שהביצה תיקרש, הגישי מיד.

הערות

ניתן לבשל עם קישואים.

כתבות נוספות