לביבות כרישה ותפוחי אדמה

חדשות כיפה מיצמיצ 06/12/15 17:04 כד בכסלו התשעו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 כרישות( החלק הלבן) קצוצות

3 תפוחי אדמה גדולים מבושלים וקלופים

50 גר´ חמאה

50 גר´ גבינת סנט- מור

2 ביצים

2 חלמוני ביצה

4 כפות קמח

מלח, פלפל

שמן לטיגון

שמנת חמוצה \יוגורט

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מגררים את תפוחי האדמה על צדה העבה של הפומפייה.

מחממים את החמאה במחבת ומטגנים את הכרשה בעדינות, עד שהיא מתרככת אך לא משחימה.

מסננים מהשומן העודף ומוסיפים לתפוחי האדמה. בוחשים פנימה את הגבינה המפוררת, הביצים הקמח ומתבלי

ם. מטגנים את הלביבות במחבת ומוציאים לצלחת עם נייר סופג.

מגישים עם שמנת חמוצה או יוגורט.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

מתכון של איילת לטוביץ

כתבות נוספות