מצרכים
2 גזרים קלופים ומגוררים בפומפיה
5 תפוחי אדמה קלופים ומגוררים בפומפיה
4 כפות קמח
3 ביצים
1 חבילה (250 גרם) גבינת "טוב טעם"
1/4 כפית קינמון
מלח ופלפל לבן לפי הטעם (מומלץ מעט מאוד)
הוראות הכנה
1. מערבבים היטב את כל המצרכים בקערה.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. יוצרים מהתערובת לביבות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
4. מכינים לתנור ואופים 16 דקות. אחרי 8 הופכים את הלביבות.
5. מוציאים מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה, מגישים עם שמנת חמוצה, מעורבת עם עירית קצוצה או גבינת יוגורט שמיר מלפפון
הערות
18 לביבות בינוניות שימו לב לערך הקלורי: בכל לביבה יש רק 85 קק"ל וכ– 50 מ"ג כולסטרול
המתכון באדיבות YNET