לביבות אפויות מגבינה ותפו"א

חדשות כיפה אחת מל"ו 30/08/06 00:00 ו באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 גזרים קלופים ומגוררים בפומפיה

5 תפוחי אדמה קלופים ומגוררים בפומפיה

4 כפות קמח

3 ביצים

1 חבילה (250 גרם) גבינת "טוב טעם"

1/4 כפית קינמון

מלח ופלפל לבן לפי הטעם (מומלץ מעט מאוד)

הוראות הכנה

1. מערבבים היטב את כל המצרכים בקערה.

2. מחממים תנור ל-180 מעלות.

3. יוצרים מהתערובת לביבות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

4. מכינים לתנור ואופים 16 דקות. אחרי 8 הופכים את הלביבות.

5. מוציאים מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה, מגישים עם שמנת חמוצה, מעורבת עם עירית קצוצה או גבינת יוגורט שמיר מלפפון

הערות

18 לביבות בינוניות שימו לב לערך הקלורי: בכל לביבה יש רק 85 קק"ל וכ– 50 מ"ג כולסטרול

המתכון באדיבות YNET

כתבות נוספות