ירקות צלויים בגריל

חדשות כיפה meraviv 20/03/10 00:00 ה בניסן התשע

מצרכים

2 גמבות אדומות פרוסות ( עובי 1.5 ס"מ)

1 בטטה בינונית פרוסה ( עובי 1.5 ס"מ )

1 חציל פרוס באלכסון (עובי 1.5 ס"מ)

1 קישוא פרוס באלכסון (עובי 1.5 ס"מ)

3 בצל סגול חתוך ( 8 חלקים )

מלח שולחן

פלפל שחור גרוס

3-4 גבעולי טימין

3 כפות שמן זית

1/3 כוס סילאן

4 שיני שום כתושות

לרוטב:

יין לבן - 1/3 כוס

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 שן שום

בזיליקום - צרור

1.5 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

4 לימונים - לסחות מיץ

כף שמן זית

1 כפית סוכר

הוראות הכנה

מערבבים טוב את הירקות בתוך קערה את המרכיבית.

מניחים את הירקות על גריל חם/ מיצלה וצורבים את כל הירקות משני הצדדים( במשך 2-3 דקות כל צד ).

הירקות מוכנים , מניחים אותם בצד להתקרר במשך כ 15 דקות.

להכנת הרוטב מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לתוך מעבד מזון וטוחנים עד להתאחדות של כל החומרים.

למדתי את המתכון במכללת השף - טעים ובריא http://www.hashef.co.il

הערות

2-3 מנות למדתי את המתכון במכללת השף - טעים ובריא http://www.hashef.co.il

כתבות נוספות